2015年1月9日 星期五

We are "Charles"

A standoff is underway right now between French police and the suspects in the deadly attack on Charlie Hebdo's Paris offices, who have at least one hostage. Stay with us for LIVE coverage of this developing story: http://reut.rs/1DsCOj2
繆詠華 法國人有一點值得我們學習,不論是媒體、目擊者、談判專家、來賓,所有接受訪問或發表意見的人士都言語穩定、呼籲大家不要擔心。絕不會出現一副慌亂、害怕、唯恐天下不亂的驚恐聲音。
原來在台灣的法國人還真不少,現場大概有500人
圖攝於自由廣場7點半左右
張貼留言

網誌存檔