2014年7月17日 星期四

Nobel Prize


在50年前,我們或許讀過東方出版社的名人傳記諾貝爾。
這麼多年來,我最佩服這個獎的氣度和堅持:獎項是人類的最重要知識和文學、和平。
瑞典擁有全球百來年的精英、知識資料庫。

我們從Herbert Simon的回憶錄Models of My Life 可以知道,他們設立經濟學獎項時,早已將全球重要的經濟學家的貢獻,弄清楚了。




      • Image result for nobel prize wiki
  1. Nobel Prize
    Follow
  2. The Nobel Prize is a set of annual international awards bestowed in a number of categories by Swedish and Norwegian committees in recognition of cultural and/or scientific advances.Wikipedia
張貼留言

網誌存檔