2017年2月2日 星期四

Japanese PM Shinzo Abe; studying Trump for lessons for Japan:中國備戰東京2020


Make Japan Great Again. Abe studies Trump's playbook.
TOKYO -- Japan has been quietly studying the Donald Trump presidency in hopes of gleaning some policy lessons.
ASIA.NIKKEI.COM
Abe visits Duterte's home in Davao

MANILA/DAVAO -- Japanese Prime Minister Shinzo Abe and Philippine…
ASIA.NIKKEI.COM


失業率低約3%...日圓續強的話,不利Shinzo Abe...
Japan's Abe Could Be Longest-Serving Premier Since WWII Despite Failures
Shinzo Abe has so far warded off the curse that has afflicted many a Japanese prime minister -- a collapse in public support -- despite presiding over a ...

日本國會今天開幕,首相安倍晉三在議會全體會議發表施政演說,除了國內政策,施政演說也涉及外交,尤其是與中國關係。安倍表示要從大局出發改善中日關係,但沒有提及日中友好。


日本國會今天開幕,首相安倍晉三在議會全體會議發表施政演說,除了國內政策,施政演說也涉及外交,尤其是與中國關係。安倍表示要從大局出發改善中日關係,但沒有提及日中友好。
TRAD.CN.RFI.FR|作者:RFI 華語 - 法國國際廣播電台


中國運動員很可能會感受到提高水平來備戰2020年東京夏季奧運會的壓力。在中國,民眾對日本懷有深深的敵意,而政府已要求中國排在東京奧運會獎牌榜的最前列。格利夫表示,這個長遠目標可能有助於解釋中國在里約的部分失利。
“中國帶去里約的參賽選手的年紀,要比2012年和2008年的選手小一些,”他說。“在我看來,這表明這麼做是有一定的計劃的,讓更年輕的運動員有機會參加奧運會是為了備戰東京。”



In the news
Image for the news result
Japan's prime minister Shinzo Abe made an appearance during the Closing Ceremony of ...
張貼留言

網誌存檔